Program Magnet


Izdelek je razstavljen v našem salonuPošlji povpraševanje

Ime in priimek
E-mail
Sporočilo

Nove mladinske in otroške sobe Magnet so namenjene tako najmlajšim kot malo starejšim otrokom ter mladostnikom. Primerne so za učenje kot za preživljanje prostega časa.

Pohištvo je oblikovano tako, da nudi optimalno količino shranjevalnega prostora, kar pomeni, da soba vašega otroka ali mladostnika ne bo razmetana, igrače in šolske potrebščine pa bodo imele svoje mesto.

Razlog, zakaj je mladinska ali otroška soba Magnet tako popularna, tiči prav gotovo tudi v modernih linijah, več barvnih kombinacijah ter široki paleti možnosti postavitev posameznih pohištvenih elementov.

Otroške in mladinske sobe Magnet radi imenujemo tudi sobe narejene po meri. Namreč vse odprte regale in omare brez predalov lahko prilagodimo po meri sobe.

Prav tako si po meri in željah oblikujemo pisalno mizo, ki je lahko klasične ravne oblike ali miza v kot.

Lahko pa si izberete tudi Alplesovo vgradno omaro, narejeno po meri, prilagojeno vašim individualnim potrebam in v skladnih barvah Magneta.

Za nemoteno regeneracijo mladih možganov pri spanju pa so vzglavni del postelje in nočne omarice prekrili z inovativno zaščito proti sevanju za vso noč; tkanina, ki jo vgrajujejo v vzglavno končnico postelje in nočno omaico, 99 % prepreči prehod sevanja mobilnih naprav, brez katerih mladostniki nemorejo več. S tem se omeji škodljivo sevanje, ki negativno vpliva na telesno in duševno delovanje otrok in mladostnikov.

Barve korpusa: bela / hrast

Barve front: zelena / modra / marelica / bela / hrast / tisk

Barve tkanin za vzglavne končnice postelj: zelena / modra / peščena

Ročaji: